ONZE SPECIALITEITEN

GROEPENKAST VERVANGEN


De groepenkast is het hart van uw elektrische installatie, deze zorgt voor een veilig verdeling van stroom binnen uw woning. 


In uw woning kan er elektrisch veel veranderen, bijvoorbeeld door de overgang naar een gasloos huis. 

Door de aanschaf van een een inductiekookplaat, warmtepomp of zonnepanelen heeft uw elektrische installatie meer capaciteit nodig. 

Het kan dan nodig zijn de groepenkast met een extra groep uit te breiden of een geheel nieuwe groepenkast te plaatsten.


Samen met u kijken we wat in uw situatie de beste oplossing is, uiteraard werken wij uitsluitend met A-merken en conform de geldige NEN normen. NEN4010 (NEN1010).

ZONNEPANELEN


Voor zonnepanelen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken samen met u een legplan en houden rekening van de oppervlakte van het dak, de schaduw, richting en eventuele obstakels die op het dak aanwezig zijn.

Zo zorgen we ervoor dat optimale totale opwek bereikt wordt maar er ook rekening wordt gehouden met een esthetische uitstraling.

Wij komen altijd langs op de locatie zodat we ook een inschatting kunnen maken of uw dak nog vitaal genoeg voor de levensduur van de zonnepanelen en niet op korte termijn vervangen dient te worden.

De zonnepanelen wordt altijd geïnstalleerd samen met een dakdekker zodat we kunnen garanderen dat alle kabeltoevoeren ect. waterdicht zijn.

OFF GRID


Wij zijn gespecialiseerd in zelfstandige energievoorziening ook wel “off grid” genoemd, dit betekent dat u volledig los bent van het elektriciteitsnet en zelf energie opwekt.

Dit kan doormiddel van zonnepanelen of een kleine windturbine.

De overtollige opgewekte energie kan worden opgeslagen en een batterij of accubank.

Deze opgeslagen energie kan op een later moment weer worden gebruikt; in de avond of tijdens piekmomenten waarbij verbruik van de energie hoger is dan de energie die u op dat moment opwekt.

Of het nu gaat om een energievoorziening in een Tiny house, tuinhuisje of volledige woning wij hebben de oplossing voor u.


HEEFT U HULP NODIG BIJ ELEKTRISCH ONDERHOUD?